B2B salget bliver mobilt

"Sælger-apps"

I takt med at B2B virksomheder, også vælger at satse på e-handel til deres kunder, er der kommet en ny og spændende "gren" til. "Sælger-apps" som vi kalder dem.
Forestil dig dette: Sælgeren har booket et møde og står nu ude hos kunden. I stedet for at skulle lave manuelle bestillinger via mail eller noter, så kan sælgeren nu lave salget, generere ordren og systemet sender bekræftelsen til kunden med det samme. Måske endda fra hans telefon eller tablet.
Det gør hele processen meget hurtigere og leveringen kan måske endda allerede komme næste dag da sælgeren ikke først skal ind på kontoret for at lave ordren færdig.

Sælger apps

Det er smart!

Med en B2B webshop og sælger-apps kan løsningen skræddersys til den enkelte kunde. Sælgeren kan f.eks. vælge ordrehistorikken og trykke "Genbestil" med det samme når han sidder med kunden.

App'en kan måske endda integreres med en navigation, Google maps eller lign. så han blot skal klikke ét sted og så bliver hans rute lagt. Skal han flere steder hen - så markerer han de kunder som han skal ud til, trykker på "planlæg rute" og navigationen lægger ruten inden for få sekunder. Ønsketænkning...måske... kan det lade sig gøre... sagtens.

Tidsbesparende? Det er vi faktisk ret sikre på.

Udover at lave ordren kan sælgeren selvfølgelig også se lagerstatus på produkterne, leveringstid for ordren og alt hvad han ellers har brug for i forbindelse med et salg og opfølgning af det.

Er du i tvivl om en "sælger-app" er den rigtige løsning for dig - eller har vi bare vakt din interesse for emnet. Så er du mere end velkommen til at kontakte os.