Er din shop en kamæleon?

At være skalérbar - det er vigtigere end du tror.

Hvor let er det for DIG at tilpasse din webshop til kundernes behov?

De fleste ”out-of-the-box” løsninger virker fint som de er... lige nu. Men den dag du gerne vil ændre designet, tilføje en funktion (eller måske fjernet en) – så kommer de løsninger meget ofte til kort. Mange gange kan det selvfølgelig godt lade sig gøre, men ender med at blive en stor udgift til udvikling og tilpasning. Løsningen er nemlig ofte slet ikke klar til nye tiltag, eller hvis du fjerner én funktion, så er der andre ting der ikke virker da det hele er "filtret sammen".

kamæleon tid til forandring

I visse tilfælde bliver svaret fra udbyderen et stort og rungende nej!

Nogle gange er det faktisk slet ikke muligt at ændre på funktionaliteten i shoppen, da ”kernefilerne” ikke kan røres ved. Dette er ofte et problem vi hører om på de ældre løsninger.

Men… selvom det rent teknisk er muligt at få sin nye ”knap” på siden, så er der stadig nogle udbydere der ikke tilbyder at lave de ændringer der kræves for at imødekomme dine ønsker.
Måske fordi de ikke kan eller fordi det har konsekvenser for andre dele af deres systemer.

Hos 42digital baserer vi alle vores løsninger på 100% skalérbarhed og designfrihed. Dvs. uanset hvilke ideer du gerne vil have implementeret i shoppen – så kan det gøres. Nogle ændringer er selvfølgelig større end andre, men vi vil næsten garantere at du ikke får et nej herfra.

Derfor skriver vi "næsten" – for du kan ikke købe os til alt

Der kan være enkelte situationer, hvor vi ikke direkte siger nej med det samme, men kraftigt fraråder nogle ting. Vi vil nemlig gerne være sikre på at din shop yder maksimalt, og hvis du så vil have en ændring, som vi ved vil medføre en forringet oplevelse hos dig eller dine kunder, så slår vi nok hælene i jorden.

Det er så også vigtigt for os at en kunde forstår, hvorfor vi ikke mener det er en god idé. Vi har heldigvis ikke været ude i at skulle sige direkte nej endnu, og det må jo være tegn på at vi har fået forklaret os ordentligt. Selvom det sikkert ville være lukrativt for os at lave løsningen for dig, så er det altså vigtigere for os at du er tilfreds med det færdige produkt.

Vi ”gemmer” heller ikke teknikken bag en webshop. Systemerne vi bruger er anerkendte, stabile og gennemtestede. F.eks. går navne som Microsoft igen på mange af vores løsninger. Og har du tekniske spørgsmål står vi altid til rådighed. Vi bliver da også jævnligt rost for vores evne til at kommunikere tingene rigtigt ud til kunderne. Det er jo trods alt ikke alle der forstår det tekniske sprog i denne branche.

Men hvad nu, hvis jeg ikke vil ændre noget og er glad for tingene som de er?

Det er da også lækkert hvis det hele bare virker. Problemet er bare, at online-udviklingen går hurtig og det er langt fra alle ting man selv er herre over. Det kan være alt lige fra design til funktioner, som pludselig ikke længere er understøttet i en lang række browsere.
Eller når de store søgemaskiner, som f.eks. Google, ændrer deres måde at ”læse” din hjemmeside på. Så kan det hurtigt betyde store fald i omsætningen, hvis man ikke følger trop og sørger for at lave de anbefalede ændringer. Hvis man da kan…

Så… er din shop klar til forandringer? Vores er i hvert fald…