Har du styr på din SEO og dine annoncer

Hvad er forskellen på SEO og annoncer?

Og nej.. dette er ikke endnu en artikel om hvad du skal gøre og hvordan du opnår bedre ranking på Google. Dem er der nok af - og hvis du vil, kan vi sagtens tage en snak om det også.

Én ting er dog sikkert... hvis du ikke selv har 100% styr på det - så køb dig til denne ydelse. Ellers får du meget hurtigt brændt RIGTIG meget tid og en anseelig mængde penge af på det.

Helt grundlæggende så er SEO den del du selv kan gøre meget ved på din side (hvis systemet tillader det), og SEM er den del du køber dig til via annoncer.
Men hvorfor bruge penge på det - du er jo en virksomhed, der handler med virksomheder!
Virksomheder er jo også kunder, og når det kommer til søgninger og f.eks. Google, så er der ikke den store forskel på B2C og B2B.

SEO

Forestil dig dette:

Du er en virksomhed der sælger lamper til industrien. Nu vil du også gerne sælge lyskilderne (dioder, pærer mm.) til lamperne.
Hvad gør du nu? Med meget stor sandsynlighed præcis det samme som Hr. og Fru. Danmark ville gøre hvis de skulle finde en pæn og billig lampe. De søger på nettet efter det.

Det er præcis det samme som industrien vil gøre når de skal finde dine lamper - og snart også lyskilder.
Derfor er det en rigtig vigtig del som bestemt ikke må undervurderes. Din webshops "maskine" skal selvfølgelig være klar til at kunne optimeres til søgetjenesterne, men dine sider skal også være forberedte som "landingssider" til dine betalte annoncer. Uanset hvordan du ligger placeret på google i de "almindelige" søgeresultater - så kan du altid komme til at ligge øverst ved betalte annoncer.(Og hvordan du gør det, vil vi slet ikke komme ind på her - men ring eller skriv gerne til os - så tager vi en snak om hvordan vi også kan hjælpe med det).

Et godt design, med kvalitativt indhold er ekstremt vigtigt for at de besøgende ikke bare forsvinder igen med det samme, og udelukkende har brugt dine reklamepenge.
Dette gælder så sandelig også som B2B virksomhed. Dine B2B kunder vil muligvis stille endnu større krav en "almindelige" kunder.

Men selv opbygningen af siden spiller en stor rolle. Og her kommer teknikken ind i billedet og kan være afgørende. En teknik som vi har brugt mange år på at udvikle til systemerne og som standard altid er fuldt integreret i en løsning fra os.

42digital bygger alle sider så de er så "let tilgængelige" for søgemaskinerne som overhovedet muligt. Du har selv mulighed for at optimere søgeord, tekst der vises på Google og meget andet. OG nej.. det kræver ikke en "Masters Degree" i avanceret kodning at lave rettelserne. Vi har gjort det nemt, hurtigt og overskueligt for dig at lave så meget på siden som overhovedet muligt for at rangere bedre. Resten er helt op til dig.

Adwords