Bureauet og familien

bureauet

Det har altid handlet om samarbejde

Det er vores erfaring at et godt projekt forudsætter et godt samarbejde mellem os som eksperter i digitale medier og kunden som ekspert i sin forretning. Og vi kan rigtigt godt lide at samarbejde. 

Et projekt starter altid med at vi mødes og lytter til hinanden. Vi aftaler en tidsplan med regelmæssige team- og kunde check-ins. Og når projektet ender, ender vores relation bestemt ikke. Vi står til rådighed med support og sparring omkring næste fase. Mange af vores kunder kan vi bryste os af at have serviceret i over 10 år.

Familien

Vi har fået flere at samarbejde med

I 2002 blev datterselskabet Twinsoft købt ud af Hewlett Parckard ved en Management Buy Out og det nye selskab fik navnet Twins Consulting, og i 2006 blev forretningsbenet Twins Solutions skabt, som blev et selvstændigt firma i 2013. 

I februar 2020 solgte grundlæggerne Finn Geisler og Steen Lund Christiansen deres ejerandele til Consit Gruppen og Twins Solutions skiftede navn til 42 Digital.

Med opkøbet blev vi del af en større familie, og vi fik søskende i form af Consit A/S, Dynateam A/S og Nordic NDC. Dermed har vi fået forstærket vores kompetencer indenfor:

- Økonomi- og virksomhedssystemer (ERP)
- Salgs- og marketingsystemer (CRM)
- Sags- og dokumenthåndteringssystemer (ESDH)
- Business Intelligence løsninger (BI)

Tilsammen har vi nu mere end 250 kunder indenfor de forretningsområder, som vi fokuserer på. Og sammen kan vi levere løsninger, der samler virksomhedernes data fra f.eks. ERP- og CRM-systemet og præsenterer det for brugerne effektivt og brugervenligt.

42 digital

Webløsninger, integrationer og alt det der…

Vores nye navn er inspireret af historien Hitchhikers Guide to the Galaxy, hvor tallet 42 er svaret på spørgsmålet om livet, universet, og alt det der…

42 Digital er således svaret på spørgsmålet om alt digitalt - webløsninger, integrationer og alt det der…,
eller i hvert fald meget af det.

Kontakt

Kom forbi og se vores nye kontor

Vi elsker at have gæster, og har altid en kop kaffe parat, også når du kommer uanmeldt.

Men i disse COVID19 tider, tager vi dog helst møderne via Microsoft Teams

Kontakt en af vores kontakt direktører eller komptenceansvarlige her:

Morten Skovby
CEO Consit Gruppen
+45 2020 3003
Kåre Gade Petersen
Sales Director
+45 2637 7914
Rune P. Olsen
CTO
+45 2637 7915
Christina Nielsen
Creative Director
+45 2429 5971
Jan Hjørdie
Lead Web Developer
+45 2887 6905