Buhl & Bønsøe

opgave

Webshop til specialiseret måleudstyr

Buhl & Bønsøe er specialiseret forhandler af måleudstyr – fra simple fødevaretermometre til avancerede kameraer til termografi og hele logger systemer. Udover salg tilbyder Buhl & Bundsøe også service, kurser og kalibrering af måleudstyr i deres DANAK-akkrediterede laboratorium.

Buhl & Bønsøe havde brug for en webshop til erhvervskunder, henvendt primært til specialister og med fokus på tekniske specifikationer i produktpræsentationerne.

 

 

løsning

Avancerede varerelationer

Den nye webshop er en standard Chainbox løsning – dvs. næsten standard…

Buhl & Bønsøe havde behov for at tilknytte mange relaterede produkter til deres varer – følere, tilbehør og beslægtede varer. Tilknytning og visning af disse i separate faner, krævede specialudvikling. Et andet eksempel på specialudvikling, er tilføjelse af et ekstra trin i check-ud flowet, så kunden kan sende kurven forbi sin ”indkøbs-ansvarlige” til endelig godkendelse af ordren. - Mindre tilpasninger men vigtige i forhold til at understøtte kundens købs flow.

 

 

resultat

Webshoppen rådgiver om produktvalg

Webshoppens uddybende produktinformationer, sætter brugeren i stand til i vid udstrækning at finde det rigtige produkt selv.

Kontaktbokse med portræt gør rådgivere nærværende og lige ved hånden, hvis der alligevel er brug for rådgivning. Og Vidensblog, kurser og DANAK akkrediteret laboratorium giver vished om stor faglighed og 360 graders service.

 

 

seo

Ugentlig opfølgning på SEO

En ting er som bekendt at besøgende på shoppen kan finde det de kommer efter. Noget andet er imidlertid at få potentielle kunder til at besøge vores shop.

Derfor bruger vi 2-3 timer ugentligt på at optimere Buhl & Bønsøes søgbarhed på Google. Resultatet i form af fx 4-5 ”fokus-ord” overleveres til Buhl & Bønsøes interne SEO-ansvarlige med anbefalinger til fx oprettelse af landing pages og redigering af tekster, så de populære søgeord fremgår på relevante sider på sitet.

kontakt

Rasmus Svinding-Christensen

Project Manager &
eCommerce specialist
+45 6167 0098