Cphbusiness

INSIGHT

Cphbusiness et levende website

I samarbejde med Cphbusiness kommunikations-partner gennemførte 42 Digital implementeringen af et moderniseret design og en forbedret brugeroplevelse. 42 Digital fik ansvaret for at det nye website, også i den tekniske implementering, matchede kravene til en stærk brugeroplevelse på mobile platforme, integration til den koordinerede tilmelding til uddannelse, Single Sign On for medarbejdere og integreret telefonbog for medarbejdere.

løsning

Løsning

Den nye hjemmeside skal først og fremmest være til glæde for brugerne. Bedre værktøjer og mere målrettet information til de forskellige målgrupper er målet. 

Der er i løsningen fokus på integration med bagvedliggende systemer - bl.a. skal uddannelses-tilmelding fungerer sømløst. 42 Digital har implementeret løsningen på Umbracoplatformen.

 

 

resultat

Resultat

Efter at Cphbusiness er gået live med løsningen, har vi kontinuerligt forbedret de forskelige selvbetjeningsløsninger, både med online betaling men også lettet administrationen af tilmeldinger, således at websitet i dag er omdrejningspunktet for alle aktiviteter i Cphbusiness.

 

 

 

kontakt

Sine Porsborg Børsen

Projektleder
spb@42digital.dk
+45 2616 4610