Kunst og Køkkentøj

opgave

Gastronomisk værktøj - udvalgt efter praktisk anvendelse og holdbarhed

Kunst og Køkkentøj blev etableret i 1988 af Per Nikolaj Kampmann som ønskede, at etablere et centrum for det bedste værktøj inden for gastronomien. Vareudvalget er nøje kurateret og fri for modetrends og slagtilbud. Udover gastronomiske værktøjer tilbyder Kunst og Køkkentøj også slibning af knive, reparationer på eget værksted og foredrag om knive og gryder.

Vi har de seneste 4 år, i tæt samarbejde med Kunst og Køkkentøj, sørget for at webshoppen bidrager til Kunst og Køkkentøjs skarpe profil.

løsning

Løbende videreudvikling

Da webshoppen blev redesignet i 2016 stod vi for at implementere det nye design. Efterfølgende har vi løbende  tilpasset og videreudviklet løsningen.

Rent praktisk foregår dette ved, at vi hver måned på et statusmøde, diskuterer idéer, problemstillinger og løsninger. Nye opgaver bliver tilføjet vores "back log" og prioriteret. På den måde kan Kunst og Køkkentøj selv styre, hvor meget de hver måned ønsker at sætte i gang, og vi kan samle beslægtede opgaver, hvilket giver en bedre udnyttelse af vores tid.

 

 

resultat

En funktionel og enkel webshop

Det kræver fokus og aktive fravalg fra Kunst og Køkkentøjs side, at bevare den skarpe produktprofil. På samme måde kræver det fokus og aktive fravalg, at sørge for at shoppen ikke gror til i features og overflødige detaljer.

Layoutet er stramt og nedtonet og træder i baggrunden for produkternes funktionelle æstetik. Alle varianter af et produkt er samlet på én side, suppleret med faktuelle specifikationer.

Kunst og Køkkentøjs webshop er funktionel og fri for overflødige detaljer, ligesom det værktøj butikken sælger.

 

 

kontakt

Rasmus Svinding-Christensen

Project Manager &
eCommerce specialist
+45 6167 0098