Pengenyt

opgave

Samlet adgang til digitale publikationer

Lokale Pengeinstitutter (LOPI) er brancheorganisation for 60 mindre og mellemstore andelskasser, sparekasser og banker i Danmark i Danmark, Grønland og på Færøerne.

LOPI udgiver magasinet Pengenyt og håndbøgerne Boligbogen og Pensionsbogen. De tre publikationer bliver alle udgivet på tryk og desuden som iPaper. LOPI ønskede sig et nyt website med samlet præsentation af og adgang til iPaper publikationerne.

 

løsning

Boligbogen og Pensionsbogen...

LOPI havde den udfordring at Boligbogen og Pensionsbogen kun blev udgivet en gang årligt og derfor, det meste af året, ikke var opdaterede, - selvom der blev lagt mange arbejdstimer i at opdatere dem hvert år.

Det blev derfor besluttet at lade Boligbogen og Pensionsbogen udgå, men at lade udvalgte artikler om bolig og pension blive en del af det nye site.

 

Én side med fokus på Pengenyt

LOPI havde netop fået redesignet deres website. Det nye site blev designet så det var beslægtet med dette og benyttede grafiske elementer fra de trykte publikationer.

Øverst vises således den aktuelle udgave af Pengenyt, med direkte links til de artikler der også er fremhævet på forsiden af det trykte magasin.

Herunder et scrollbart bånd med udvalgte artikler om aktuelle emner. Nederst finder man et arkiv over tidligere udgaver af Pengenyt.

Det hele præsenteret på én overskuelig side.

 

 

resultat

Opdateret uden af være arbejdskrævende

LOPI har fået en visuel og overskuelig indgang til deres publikationer. Et site der kræver minimalt vedligehold.

Websitet genbruger de grafiske elementer der alligevel designes til tryk. Når en ny udgave af magasinet er klart til tryk, uploades en pdf med layoutet til iPaper, forsidebillede med overskrifter lægges på websitet og magasinet føjes til arkivet. Og vupti, sitet er opdateret!

 

 

kontakt

Christina Nielsen

Creative Director
cni@42digital.dk
+45 2429 5971