Frontend udvikler

Dine kompetencer

Du er stærk i alt, hvad der sker i en browser

  • Du har en stærk æstetisk sans
  • Du har solid erfaring med generel frontend udvikling – og gerne også erfaring med Umbraco
  • Du er vant til udvikling i Visual Studio - og gerne også Visual Studio Code
  • Du holder dig opdateret på nye teknologier og muligheder
  • Du har gode formidlings- og kommunikationsevner
  • Du har erfaring med Vue, Angular eller React
  • Du har erfaring med Gulp eller Grunt
  • Du har erfaring med Foundation eller Bootstrap
  • Du har forståelse for arkitektur af frontend applikationer som f.eks. SPA

Din rolle

Samarbejde og selvstændighed

Vi søger en dygtig frontend udvikler, der ønsker at spille en hovedrolle i forhold til at levere interfaces, der både er visuelt flotte, funktionelle og intuitive at benytte. Dette forudsætter et godt samarbejde med såvel kolleger som kunder. Derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og værdsætter tæt kundekontakt, samt at du kan lide at deltage i analyse – og specifikationsarbejdet.

Vi tilbyder

Dygtige og erfarne kolleger

42 Digital er et digitalt bureau, der primært udvikler løsninger med Umbraco og Dynamicweb.

Vi er en del af Consit Gruppen der består af fire virksomheder; Dynateam, 42 Digital, Nordic NDC og Global Solutions 365, der leverer IT i forskellige afskygninger herunder ERP, CRM, BI og webløsninger.

Hver af de fire virksomheder er specialister indenfor deres specifikke forretningsområde, men er samtidig en del af ét samlet digitalt hus, hvor de enkelte delløsninger komplimenterer hinanden og kan bindes sammen til en sammenhængende integreret løsning.
Vi har kontorer Albertslund, kun få minutter fra Albertslund Station, i helt nye og flotte lokaler. Læs evt. mere på www.consitgruppen.dk.

Vi tror på opgaverne bedst løses af den enkelte medarbejder. Derfor ansætter vi mennesker, der trives med stor bredde i opgaverne og udstrakt selvstændighed. Hos 42 Digital vil du således indgå i et team af fagligt kompetente og dedikerede medarbejdere med kompetencer inden for design, frontend-udvikling, backend-udvikling og kommunikation.

Vi tør godt love dig, at du får ekstraordinært dygtige, ansvarsbevidste og imødekommende kolleger!

Kontakt

Søren Møller

Rekrutteringsspecialist
+45 3017 9993

Interesseret?

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen eller stillingen, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringsspecialist Søren Møller på tlf. +45 3017 9993 eller smo@twins.dk. Har du spørgsmål til 42 Digital kan du kontakte CTO Rune Peter Olsen på tlf. +45 2637 7915

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning samt CV til rekruttering@twins.dk og mrk. mailen med "Frontend udvikler”. Alle ansøgninger behandles fortroligt! Tiltrædelse er snarest mulig, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.