Dynamicweb Rapido

Indledning

Professionel og effektiv webløsning

Dynamicweb "Rapido" er en webløsning der bygger på et solidt fundament af Dynamicweb's motor. Rapido er for alle, der går med tankerne om at få en helt ny webløsning der er teknisk helt up-to-date og understøtter de nyeste integrationer til ERP systemer.


Rapido er en professionel og effektiv standardløsning, som er nem at bruge – både for medarbejdere, B2B- og B2C-kunder. Uanset om du ønsker et gennemført CMS system til et website, en stor B2B e-handelsløsning, og alt det ind imellem.

Fokus

Med kunden som omdrejningspunkt

Med Rapido kan du sætte kunden i fokus og gøre din digitale forretning endnu bedre og på den måde sikre en god kundeoplevelse – fra start til slut. Dine kunder vil være i stand til at betjene sig selv døgnet rundt. Vi kalder det ganske enkelt "Digital selvbetjening".

Rapido er et moderne kvalitetsprodukt, som er let at administrere. Brugerfladen er overskuelig, og i høj grad baseret på konfigurationsindstillinger. Det minimerer også behovet for efterfølgende kodning ved mindre tilpasninger. 

Rapido består af en række værktøjer, som bl.a. indeholder færdige designs, forberedte skabeloner til alle dele af løsningen og apps, der imødekommer de fleste behov. De grundlæggende funktioner opdateres løbende og det er altid muligt at tilføje nye apps og integrationer.

Med få klik vil redaktører være i stand til at optimere og forbedre løsningen og på den måde skabe en mere effektiv arbejdsgang- og ikke mindst en bedre kundeoplevelse.

Netop derfor har vi til flere kunder anbefalet Dynamicweb Rapido, da det har været vigtigt forkunderne selv at kunne lave rettelser, ændre layouts, og ordreflow i deres webshop. Se f.eks. vores cases med BWSC (kun CMS løsning) eller H.Jessen Jürgensen (multi-shop med AX integration). 

Kontakt

Anders Skibild

Kundeansvarlig
+45 2680 2907

Løsning

Hurtig og stabil e-handelsløsning

Rapido leverer en af de hurtigste implementeringer uden kompromis med kvaliteten. Det er en stabil og gennemtestet e-handelsløsning, som løser dine udfordringer med nethandel og marketing.

Den intuitive brugerflade, gør det nemmere for medarbejdere at administrere løsningen, og dine kunder at handle på internettet via selvbetjening og samtidig styrke din markedsføring. 

Rapido er selvfølgelig forberedt til søgemaskineoptimering (SEO) og med mange muligheder for at oprette og optimere landingssider.

Kort sagt: Work smarter - not harder

Dynamicweb Rapido