Easyflow

Easyflow

Vis dine produkter direkte fra dine forretningssystemer

Med EasyFlow tilbyder vi et alternativ til de traditionelle webshops, hvor produkterne vedligeholdes i webshoppens back end. Med EasyFlow kan du hente produkterne direkte fra dit ERP (eller PIM) system til præsentation i en valgfri webshop frontend.

EasyFlow samler og distribuerer dine data fra f.eks. websitet, ERP-systemet, CRM-systemet i én glidende proces og uden unødige ventetider eller interaktioner. EasyFlow gør dig i stand til at distribuere information fra selv de tungeste ERP-systemer og ud til f.eks. en webshop, en mobil sælgerløsning eller et faktureringssystem.

Derfor bruger Rosendahl, Despec og Kunst & Køkkentøj allerede Easyflow.

 

Integration

Custom som standard

Vi oplevede at mange tilsvarende systemer var meget ”standard”, hvilket gav problemer, når der skulle integreres til forretningssystemer, der typisk var alt andet end standard.

Det har derfor været centralt i udviklingen af EasyFlow, at skabe et fleksibelt produkt med en arkitektur, der var forberedt på tilpasninger.

Udvikling af en nye webshop kan kræve opdatering af eksisterende systemer. Med Easyflow undgår du imidlertid at dette udvikler sig til et kæmpe IT projekt, idet Easyflow kan kobles ovenpå langt de fleste løsninger. Nye som gamle.

 

Baggrund

15 år med integrationer

Integration er en af de sværeste discipliner inden for softwareudvikling. Det er ofte her projekter går skævt. Kompleksiteten undervurderes, de sædvanlige integrationskanaler i forretningssystemer overvurderes mm.

Vi har de sidste 15 år arbejdet fokuseret med integrationer, og har lavet løsninger der integrerer op mod et hav af ERP- og andre typer forretningssystemer. F.eks. Microsoft Dynamics serien hvor vi har dybdegående kendskab til de fleste versioner af både Axapta, Navision og C5.

Resultatet af dette arbejde er nu blevet til produktet EasyFlow.

 

proces

Få en god start med en workshop

Det ses ikke sjældent, at den indledende idé skifter retning efterhånden som behovene i organisationen afdækkes, og de forskellige interessenter kommer på banen med deres ønsker og succeskriterier. Formålet med en workshop er at identificere ønsker og krav til den nye løsning og at sikre et fælles afsæt.

Vores mange år i branchen gør at vi er blevet gode til at lytte til- og forstå de problemstillinger vores kunder kommer med. Det gør at vi hurtigere kan komme med de rigtige løsningsforslag.

Vi stiller gerne alle vores relationer og ressourcer til rådighed på en opgave. Hvis ikke vi selv har svaret, så er der helt sikkert en anden i  Consit Gruppen der har.

 

Kontakt

Rune P. Olsen

CTO
+45 2637 7915