Umbraco CMS

Indledning

Gratis open source CMS-system

Umbraco er et topmoderne og gratis open source CMS-system, som hjælper dig med at organisere og fremvise digitalt indhold. Denne platform kan anvendes af store såvel som små virksomheder – uanset projektets størrelse. 
Umbraco er understøttet af professionelle udviklere i hele verden, der yder effektiv support og sørger for at opdatere og viderudvikle CMS-systemet. 

Fokus

Umbraco - Et fleksibelt CMS-system

Med Umbraco kan du frit bygge dit website op – lige præcis som du vil – uanset om formålet er en simpel landingsside eller en avanceret kampagne med mange integrationer.

Værktøjet er baseret på brugervenlighed og fleksibilitet. Du behøver ikke store tekniske kompentencer for at anvende Umbraco. Med Umbraco kan du selv bestemme, hvordan du vil opsætte og strukturere dine projekter - helt uden begrænsninger. Takket været denne mulighed vil du være i stand til at vedligeholde en præsentable hjemmeside, som matcher lige netop din forretning og imødekommer dine kunders unikke behov. 

Du har mulighed for at justere indholdet herunder tekst, layout, integrationer og mm.. lige så meget du vil, i takt med at kundernes behov og forventninger ændres. På den måde kan du som virksomhed opnå konkurrencemæssige fordele på baggrund af din webshop og samtidig optimere brugeroplevelsen, som er til gavn for hele organisationen. Det er op til dig, hvornår du vil offentliggøre dine justeringer og du kan endda indstille Umbraco automatisk til at udføre dem på et givent tidspunkt. 

Kontakt

Kåre Gade Petersen

Sales Director
kgp@42digital.dk
+45 2637 7914

Løsning

Umbraco er skalerbart og fremtidssikkert

Hvis du vælger Umbraco får du en skalerbar og fremtidssikker løsning, som kan konfigureres individuelt. Ligeledes er det nemt at kombinere Umbraco med andre brugerflader og dermed hurtigt at udvikle integrationer til andre systemer. Med andre ord kan vi tilapsse Umbraco dine eksisterende webløsninger. 

Umbraco indeholder forskellige sprogvarianter, som fungerer som sproglag. Det betyder at din hjemmeside kan vises på forskellige sprog. Det er en fordel for dig, som driver forretning i flere lande og dermed operere på et større marked, hvor der er behov for sprogkorrektioner. 

Umbraco mønster