Services

services

Digitale løsninger

Vores primære ambition er, i partnerskab med vores kunder og med udgangspunkt i deres forretning, at skabe fundamentet for digital succes.

Vi bistår derfor gerne med alt lige fra strategi, koncept og design, til den endelige implementering af disse, både som hele digitale løsninger, eller håndplukket for at løse et specifikt behov.

Strategi

Fra ad hoc mavefornemmelse til prioriterede mål

Hvis du ønsker at skabe digital succes, så kræver det en strategi. Før vi går i løsningsmode stiller vi, bl.a. via workshops, skarpt på:

  1. De digitale muligheder, med udgangspunkt i jeres virkelighed
  2. Jeres nuværende forretning og processer, som kan udnytte de digitale muligheder
  3. Definition af konkrete mål for dine digitale indsatser
  4. En konkret plan og prioritering af dine indsatser

Den grundlæggende ide med dette er at flytte dine beslutninger fra en mavefornemmelse til at flugte med virksomhedens samlede mål, og prioriteret efter de indsatser, der har det største potentiale for forretningen.

KREATIVITET

For os er et website ikke bare et kønt ansigt

Hvert projekt starter med at vi sætter os ind i målgruppen og de brugerrejser, som løsningen skal indgå i. Dette er en forudsætning for at skabe en god brugeroplevelse og for at kunden når sine mål med løsningen.

Hvert nyt projekt giver adgang til en helt ny Verden af fagviden, marked, forretning og mennesker. Det synes vi er spændende. Og så er vi overbeviste om, at gode brugeroplevelser er en god forretning.

Udvikling

En godt planlagt løsning er spildt uden en ordentlig implementering

Hos 42 Digital vil du primært møde senior udviklere. Vores udviklere har hver deres kompetenceområde, men også bred erfaring der sikrer forståelse og sammenhæng kompetencerne imellem.

Vi fokuserer på stabilitet og ydeevne, men også på at skabe et godt “fundament”, for videreudvikling i et teknologisk landskab i konstant bevægelse.

VORES PARTNERE

Vi eksekverer på kendte og velfunderede platforme

42 Digital har altid haft en strategi om at bygge på best practice. I alle faser af udviklingen, baserer vi vores leverancer på standard platforme.

I UX fasen bruger vi personas og user journeys til fastlæggelse af målgrupper og deres digitale færden. I implementeringsfasen arbejder vi med de nyeste Microsoft.Net teknologier og platforme som Umbraco, Dynamicweb og uCommerce. Frontendmæssigt benytter vi frameworks som Angular og Vue, samt Bootstrap og Foundation, for at få brugergrænsefladerne til at understøtte vores kunders høje krav til interaktion og responsivitet.

Dynamicweb Platinum Partner

Dynamicweb - All-in-one platform

Commerce, PIM, ERP og integration. Skal du sælge varer på nettet uanset om det er B2B eller B2C, så er det umuligt at komme uden om Dynamicweb som platform.

Systemet er en fuld "All-in-one" platform, hvorfra man kan håndtere alle sine digital marketings- og salgsaktiviteter, med alt fra marketing-automation, Live integration til ERP og berigelse af varer gennem PIM.

Systemet har standardintegration til både ældre og nyere versioner af Microsoft Dynamics AX, NAV og C5, hvilket sikrer gode integrationsmuligheder med anvendte systemer. 

Umbraco Partner

Umbraco - The friendly CMS

Content Management System Umbraco er kendt for at være brugervenlig og fleksibelt. Fleksibiliteten kommer blandt andet til udtryk ved, at Umbraco kan integreres med andre platforme såsom ERP systemer, sociale medier, nyhedsbreve og mobile platforme. Og i forhold til design er det kun kreativiteten, der sætter grænser.

Det dansk-udviklede CMS er med mere end 500.000 aktive installationer Worldwide desuden virkelig gennemtestet.

Hos 42 Digital har vi arbejdet med Umbraco siden det blev til, og vi har udviklet langt over 100 løsninger på platformen. Vi har et solidt kendskab til Umbraco, og kan fungere som jeres Umbraco partner, både hvad angår rådgivning, udvikling og implementering. 

Ucommerce Powerhouse

Ucommerce - Open, extendable and designed to grow with your business needs

Har du allerede en hjemmeside bygget på Umbraco CMS og tænker du at næste skridt er at sælge dine varer på hjemmesiden, eller vil det bare være praktisk at lave en integration til dit ERP system, så er Ucommerce måske svaret.

Med solide cases fra hele verdenen og integration til flere CMS systemer, har denne danske commerce platform for længst bevist sit værd.

I 42 Digital har vi brugt systemet til både B2C og B2B butikker og integreret denne til ERP systemer fra Economic, Navision og Axapta. 

Kurser

Få de rigtige værktøjer med hjem

Vi afholder jævnligt kurser i SEO og analyse af tracking-data.
Både i grupper, men også 1-on-1 hvor der arbejdes intensivt med jeres eget site, og jeres egne data.
Læs mere her

Analyse - Google Analytics